La localitat d’Ondara ha acollit al matí del dissabte la competició amb les escoles d’Abdet, Beniarbeig-El Verger, Ondara i Gata de Gorgos

Redacción El Polideportivo CV

Les categories d’infantil, cadet i juvenil han sigut protagonistes en el III Campionat Escolar de Pilota Grossa, celebrat a Ondara, mentre que les de benjamí i aleví han jugat partides amistoses. En total, més de 70 xiquets i xiquetes i 28 equips de les escoles de pilota d’Abdet, Beniarbeig-El Verger, Ondara i Gata de Gorgos han participat en la jornada.
En categoria infantil, l’equip A de Ondara s’ha proclamat guanyador a la final jugada davant Gata de Gorgos. En cadets, Abdet B s’ha imposat a Ondara A, mentre que a la categoria juvenil el triomf també ha sigut per a Abdet, en aquest cas davant Beniarbeig-El Verger C.
Cal destacar l’actuació dels equips d’Abdet, ‘bressol’ actualment de la modalitat quasi perduda i ara en procés de recuperació amb un gran creixement, que amb tres equips s’ha proclamat campió en juvenils i cadets, mentre que l’altre equip ha guanyat la final B d’aquesta categoria. Per la seua banda, Ondara s’ha imposat en les finals A i B d’infantil i ha sigut segon en cadets.
QUADRE D’HONOR
INFANTIL:
1. Ondara A
2. Gata de Gorgos A
3. Ondara B
4. Gata de Gorgos B
CADET:
1. Abdet B
2. Ondara A
3. Abdet A
4. Beniarbeig-El Verger B
JUVENIL:
1. Abdet A
2. Beniarbeig-El Verger C
3. Beniarbeig-El Verger A
4. Gata de Gorgos A
Lliuraren els trofeus el alcalde d´Ondara, José Ramiro, el vicepresident de la FPV, Vicent Molines i els entrenadors de les escoles participants.