Irene, Victoria, Aida i Mar es juguen l’accés a la final de l’Individual de Raspall

Els trinquets d'el Genovés i Bellreguard acolliran les semifinals entre divendres i dissabte

 

Redacción El Polideportivo CV

Genovés i Bellreguard decidiran les finalistes del ‘XII Campionat Individual de Raspall CaixaBank d’Elit Femení – Trofeu President de la Generalitat’. Hui divendres i demà dissabte es celebraran les semifinals que donaran el bitllet per a la final del dia 23, també a Bellreguard.

Les primeres a entrar en acció seran Victoria Díez, vigent campiona, i Irene Badia. La jugadora del CPV Borbotó es va desfer en quarts de la seua companya de club i cap de sèrie Amparo Martí i, a les portes de disputar l’Europeu per a Joves dels Països Baixos, té una oportunitat d’or de jugar la seua primera final de l’Individual.

Però no ho tindrà gens fàcil, ja que davant estarà Victoria, tricampiona (2017, 2019 i 2020) i que busca assolir el quart títol, amb la qual cosa superaria Ana Belén Giner i conquistaria el que cap jugadora ha aconseguit encara, sumar quatre campionats. La jugadora del CPV Bicorp superà sense grans dificultats a Natalia, del CPV Alcàntera-Càrcer, i és la gran favorita de l’eliminatòria.

Dissabte a Bellreguard serà el torn de Mar Giménez i Aida Vila. La també jugadora del CPV Alcàntera-Càrcer donà una bona sorpresa en deixar fora a l’actual subcampiona, Ana Puertes. Aida torna a semifinals després de dos anys, quan va caure davant Victoria, i va finalitzar tercera després d’imposar-se en la final B a Amparo.

Per a Mar serà la ocasió de lluitar per jugar la seua quarta final. Tercera l’any passat -eliminada per Ana-, ha deixat fora en quarts de final a Mireia, del CPV Beniparrell. El seu objectiu és repetir l’èxit aconseguit el 2015, quan amb 15 anys es va proclamar campiona.

D’aquesta manera, les dos semifinals suposaran un duel entre dos jugadores consolidades tot i la seua joventut -21 anys per a Mar i molt pròxima als 20 en el cas de Victoria- i altres dos que encara no han complit els 18 i que arriben xafant fort i amb ganes d’assolir més protagonisme i incrementar el nivell de la pilota femenina, cada vegada més alt en qualitat i quantitat. Les guanyadores es veuran les cares el dia 23 en la final de Bellreguard.