GRE Pilota Relleu es proclama campió del Trofeu Diputació d’Alacant de Palma

Els de la Marina Baixa van vèncer per la mínima al CPV Tibi en una final plena d’emoció en la localitat de Calp

Redacción El PolideportivoValencia. (10/08/21)

Les finals de la XXIX Lliga de Palma Trofeu diputació d’Alacant, es van disputar el passat cap de setmana al carrer Pedro García Ortiz de Calp, amb la disputa de les finals de primera, segona i tercera categoria d’aquesta modalitat dels ratlles.

La final de la màxima categoria va enfrontar al GRE Pilota Relleu amb Sergi Belda, Santi Ferrer, Jorge Cabot, José Llorens, Rubén Cabot i Héctor Santonja contra el CPV Tibi format per Sergio Ivañez, Sergi Checa, Miki Arques, Isaac García, Álvaro Girones i José Cremades. La primera part de la partida va estar molt igualada, ja que tots dos equips anaven sumant jocs en el marcador, sense que cap dels dos equips traguera un avantatge còmode sobre l’altre fins al 6 a 5 favorable a Relleu. A partir d’aquest moment els de Relleu han estat molt més encertats i han sumat tres jocs consecutius, que els han posat 9 a 5 sobre els seus rivals i a tan sols un joc d’aconseguir la victòria. Però l’equip de Tibi no s’ha enfonsat en cap moment i han continuat creient en les seues possibilitats donant-ho tot en cada punt, cosa que ha fet que tornaren al seu bon joc i els ha permés remuntar el resultat fins a la igualada a 9 jocs. L’últim joc s’ha decantat a favor de Relleu gràcies a que els seus jugadors han estat més encertats i han fallat menys que els de Tibi, per la qual cosa el marcador final ha sigut d’un igualat 10 a 9, que corona al GRE Pilota Relleu una vegada més campió de primera categoria de Palma. Van entregar les medalles i trofeus, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, l’alcalde de Tibi, Jose Luis Candela, la regidora d’esports de Calp, Anabel Perles i el regidor d’esports de Relleu, Juanjo Pérez.

La final de Segona va ser dominada per l’equip de Benimagrell, format per Héctor, Raúl, Luis Miguel, Diego, Lluís i Natxo, que superaren ampliament l’equip d’Agost, integrat per Jose, Esteban, Ramon Castello, Alejandro, Ramon Baña i Héctor. Els rojos arribaren a guanyar per 9 a 1, un marcador massa abultat pels esforços dels jugadors blaus, que donaren la cara en tot moment i intentaren posar les coses difícils en guanyar tres jocs seguits. Amb 9-4, Benimagrell es referen i es van apuntat la victòria.

A la final de Tercera, es va obrir el matí i va començar marcada per una fina pluja, la partida va estar marcada per la lesió de Vicent Roma, jugador de Castell de Castells, que es va fer mal al genoll en un traure i  va ser evacuat en llitera, motiu pels qual el joc va estar aturat durant una bona estona. Abans d’això, l’equip de Poble Nou, amb Pau, Javier, Jorge, Daniel, Carlos, Jose i Álvaro, ja havia fet un inici intens i es va adjudicar els quatre primers jocs, però del 0-4 i el posterior 4-7 els rojos, que jugaven a més amb Moisés, Roger, Carlos i Gorka, s’havien refet per a passar al 6-7 que reflectia l’electrònic en el moment de la lesió. En reanudar-se el joc, els blaus es van apuntar els tres jocs restants per a fer-se amb el títol.

En el lliurament de trofeus i medalles de segona i tercera categoria participaren Ana Sala, alcaldessa de Calp; Anabel Perles, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Calp; Santiago Roma, alcalde de Sant Joan d’Alacant; Ramón Martínez, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Agost; Leandro Caro, regidor d’Urbanisme d’Agost; Vicent Tomás, alcalde de Castell de Castells i Vicent Molines, vicepresident de la Federació de la FPV.