Ontibàsket 3×3 organitza una matinal esportiva per al Club Martínez Valls Bàsquet

Donarà la benvinguda als membres de l’escola de bàsquet i servirà també com a una jornada de portes obertes

Redacción El Polideportivo. Valencia. (09/09/21)

El grup Ontibàsket 3×3 del Club Martínez Valls Bàsquet ja té tot a punt per a començar una nova temporada esportiva amb diverses activitats per a les pròximes setmanes.

La primera d’elles serà una matinal de bàsquet, al marc de l’escola esportiva del club al CEIP Martínez Valls. Els objectius d’aquesta activitat són diversos. Servirà com a acte d’inici de la temporada a l’escola del club, com una jornada de portes obertes i com una manera d’apropar la modalitat de 3×3, de bàsquet de carrer, als més joves. Així, la matinal tindrà lloc el 25 de setembre, de 9.00 a 13.30 hores, i acollirà a equips des de la categoria benjamí fins als equips sènior del club. 

Per a més informació i inscripció a la matinal: www.ontibasket.es.

LLIGA LOCAL

Després de l’èxit dels últims torneigs, Ontibàsket ja prepara quatre cites més en aquest format, a més de la lliga local. Totes elles en la pista del Pere IV.

Pel que fa als torneigs, el primer d’aquests, la Supercopa Ontibàsket 3×3, se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre, faltant per determinar encara quin dia i en quin horari. Una setmana després, el dijous dia 21, començarà la lliga que estarà dividida en dues: la lliga d’hivern i la d’estiu. El segon torneig té previst celebrar-se abans del descans per les festes de Nadal. Mentre que els altres dos s’estima tinguen lloc entre Pasqua i estiu.

De moment, no s’han obert inscripcions, encara que des del club esportiu recorden que poden informar-se de totes les novetats a través del web www.ontibasket.es