Arranquen els quarts de final de l’Individual CaixaBank

Victoria i Ana, campiona i subcampiona, entren en acció hui al trinquet del Politècnic davant Natalia i Aida. El dijous 30 a Càrcer, Mar i Amparo s'enfrontaran a Irene i Mireia respectivament

Redacción El Polideportivo CV

Este dimecres arranquen els quarts de final del ‘XII Campionat Individual de Raspall CaixaBank d’Elit Femení – Trofeu President de la Generalitat’. Les quatre jugadores guanyadores de les eliminatòries de la primera fase s’enfrontaran a les quatre ‘caps de sèrie’ que comencen la seua participació directament en la segona ronda. De les partides als trinquets de la Universitat Politècnica de València i Càrcer eixiran les quatre dones que es classificaran per a semifinals.

Des de les 19:00 hores, Victoria Díez (CPV Bicorp), vigent campiona i recent guanyadora de la Supercopa juntament amb Mar Giménez, jugarà davant Natalia Argente (CPV Alcàntera-Càrcer), que va superar Marta Martínez (CPV Tavernes Blanques) a la primera fase.

A les 20:00 hores serà el torn d’Ana Puertes (CPV Beniparrell), finalista l’any passat, que es veurà les cares amb Aida Vila, també del club d’Alcàntera-Càrcer i botxí d’Erika (CPV Alqueria d’Asnar) la setmana passada. Les dos partides es celebraran al trinquet de la UPV.

El dijous 30 de setembre es completaran els quarts de final amb les altres dos eliminatòries. Serà al trinquet de Càrcer, també des de les 19:00 hores. Dos jugadores del CPV Borbotó, Amparo Martí i Irene Badia, s’enfrontaran en un duel ‘fratricida’ per passar a semifinals. Irene es va desfer de Myriam Vidal (CPV Alqueria d’Asnar) en la ronda prèvia.

Seguidament, tancaran la sèrie Mar Giménez (CPV Bicorp) i Mireia Badia (CPV Beniparrell), que va deixar fora a Joana (CPV Tavernes). Una vegada es coneguen les quatre semifinalistes, la competició s’encaminarà fins a les partides que donaran el bitllet per a la gran final del dia 23 d’octubre a Bellreguard.

QUARTS DE FINAL

DATA TRINQUET JUGADORES

22/09 19h UPV: VICTORIA CPV BICORP vs NATALIA CPV ALCÀNTERA-CÀRCER

22/09 20h UPV: ANA CPV BENIPARRELL vs AIDA CPV ALCÀNTERA-CÀRCER

30/09 19h CÀRCER: AMPARO CPV BORBOTÓ vs IRENE CPV BORBOTÓ

30/09 20h CÀRCER: MAR CPV BICORP vs MIREIA CPV BENIPARRELL