L’Alqueria estrena 2022 amb la Valencia Basket Cup

Redacción El Polideportivo CV

València acollirà la cinquena edició de la Valencia Basket Cup 2022, torneig organitzat per l’empresa R&O EVENTOS, en col·laboració amb L’Alqueria del Basket, i que tindrà lloc entre el 2 i el 5 de gener de 2022.

L’esdeveniment comptarà amb equips procedents de tots els racons d’Espanya, com Còrdova, Sevilla, Almeria, Ferrol, la Corunya, Pontevedra, Madrid, Valladolid, Girona, Barcelona, València, Alacant, Biscaia, Badalona o Múrcia. Més de 750 jugadors es donaran cita en aquest torneig de bàsquet formatiu.

Un total de 60 equips, tant masculins com femenins, disputaran un total de 126 partits en tres dies de frenètica competició, dividits en 6 categories, des d’Infantil fins a Júnior.

Dues expedicions estrangeres, malgrat les dificultats que suposa participar en un esdeveniment d’aquestes característiques hui dia, recorreran mig món per a vindre a València. Es tracta de dos clubs de Mèxic, Macuiltanguis de Sant Pau i King Power Sport, que aposten pel bàsquet d’alt nivell a escala internacional.

La jornada inaugural tindrà lloc el dia 3 de gener i la fase final es disputarà el dia 5 en jornada de demà.