El CA Safor Teika va estar en el Duatló Escolar de Sagunt i en el Cross d’Alzira

En Sagunt van destacar les victòries de Xavi Cabanilles en juvenils i Álex Albero en cadets. En el Cross d'Alzira van ser subcampions els equips masculins cadet i infantil, i vencedora en la cursa infantil femenina Lluna Villar. En el KM Vertical de Gandia Vicente Bel·lán va ser premiat per l'organització com a primer sanitari a arribar a meta

 

Redacción El Polideportivo CV

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar present dissabte passat en el Duatló Escolar de Sagunt, en fase provincial, amb nou atletes. Cal destacar les victòries d’Álex Albero en Sub18 (Juvenils), amb 24:32, i de Xavi Cabanilles en la cursa Sub16 (Cadets), amb 24:01.

També hi participaren Paula Cabanilles (segona en categoria femenina aleví), Adriana Solanes (tercera en alevins), Fabio Cuerda, Edurne Pellicer, Mar Solanes, Joan Sastre i Daniel Peiró.

A més, diumenge va tindre lloc el VII Cross Ciutat d’Alzira, que també va ser Campionat Provincial. En categoria individual cal destacar la victòria de Lluna Villar a Sub14 (Infantil), amb un crono de 7:08 per a una distància de 1.950 m.

Per equips van aconseguir la segona plaça els combinats masculins ‘groguets’ Sub16 (Cadet) i Sub14 (Infantil). L’equip cadet estava format per Jacobo Ramírez, Alejandro Todolí, Blai Sampablo i Brayan Sarango. En l’equip infantil van competir Marc Grau, Pedro Pérez, Pau Blasco, Rubén Escrivà i Álex Prats.

KM Vertical
D’altra banda, en la secció de populars, diversos socis del club van estar diumenge en el KM Vertical de Gandia. L’organització, el Club Alpí, com a homenatge als sanitaris durant la pandèmia, va establir un trofeu als primers d’este col·lectiu en arribar a meta, i en este sentit van ser premiats Vicente Bel·lán (CA Safor Teika, amb 1:26:42) i la independent Eugenia Álvarez.