Montserrat, Meliana, Massamagrell i El Puig campions escolars del Trofeu El Corte Inglés de galotxa

Èxit en les finals escolars d’El Corte Inglés jugades en Albuixech. En la segon categoria van guanyar Albuixech, Algimia, Massamagrell i Torrent 

 

Redacción El Polideportivo CV

 

Un total de 9 partides del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, es varen jugar el passat diumenge en el carrer de pilota d’Albuixech.

Les primeres finals del campionat d’enguany varen enfrontar a les millors formacions escolars en les seues respectives. El fet de comptar cada franja d’edat amb dues categories de joc, amb els equips repartits segons el nivell de joc, ha afavorit que les partides foren més igualades, i la fase regular molt més entretinguda per als participants.

Varen ser els més menuts els que obriren pel matí el programa de finals. La final benjamí B entre l’equip local, Albuixech, i Viuesport Manises va donar un bon tret d’eixida per a la intensa jornada de pilota viscuda el diumenge en la canxa d’Albuixech. El primer títol fou per a l’escola de l’Horta, que començava bé el diumenge. A continuació va aplegar el torn dels benjamins A, protagonitzada pel Bvalve El Pig i l’Algimia d’Alfara, i guanyada pels primers.

Al completar les finals benjamins va aplegar el torn de les alevins, en les quals el títol B fou per a l’Algimia d’Alfara, que derrotava a l’Alfara del Patriarca, sent el titol A per als xiquets de Massamagrell, que s’emportaven un nou trofeu per a les seues vitrines a costa del Meliana A.

Varen tancar les finals matinals les corresponents als infantils, protagonitzades pel club de Meliana. Ja que el Meliana A va guanyar al Meliana C en la final A, mentre que el Meliana D va caure en la final B contra el Torrent.

Per la vesprada aplegava el torn dels més majors. Començaren els cadets B, on Massamagrell es va fer amb el títol, per al qual eren favorits, davant la Pobla de Vallbona, que no pugueren acabar per lesió del seu punter. Jugant-se després la final cadet A, que fou tot un espectacle, ja que es varen jugar tots els jocs possibles. Guanyant el Lanzadera Montserrat al Massamagrell A per la mínima. Per últim, va tindre lloc la final juvenil B, en la que va aconseguir altre trofeu l’escola local, guanyat Albuixech al Tavernes Blanques en altra intensa partida.

Les autoritats presents al llarg del día varen donar les medalles i trofeus als participants. Entre elles estigueren Pepe Andreu, alcalde d’Albuixech, Josep Tamarit, regidor d’Albuixech, Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, així com els vicepresidents de la Federació de Pilota, Jesus Fontestad, Santiago Navarro, Elvira Lopez. També es va fer un sentit homenatge a dos dels jugadors més destacats de la localitat seu de les finals, Vicent Margaix “Margaix d’Albuixech, i Francisco Barres “Paco de la Tita”.

Juvenils B:

Albuixech (Gerard, Andreu, Angel) – 50

Tavernes Blanques (Alejandro, Marcos, Alvaro) – 40

Cadets A:

Montserrat (Sergi, Kevin, Javi, Ramon) – 50

Massamagrell A (Joan, Pau, Andreu) – 45

Cadets B:

Massamagrell B (Pere, Pedro, Àlex) – 50

Pobla Vallbona (Alvaro F., Alvaro C.) – 0

Infantil A:

Meliana A (David, Joan, Alejandro) – 50

Meliana C (Miguel, Xavi, Hector) – 15

Infantil B:

Torrent (Juan Manuel, Alex, Daniel) – 50

Meliana D (José, Esteven, Pau, Ivan, Hector, Vicent) – 20

Aleví A:

Massamagrell (Jaume A., Bruno, Lucas, Jaume D) – 50

Meliana A (German, Hector, Natalia, Ruben) – 20

Aleví B:

Algimia d’Alfara (Beni, Iago, Joel, Angel) – 50

Alfara del Patriarca (Joan, Jordi, Raul, Francesc) – 20

Benjamí A:

El Puig (Andreu, Oriol, Joan) – 50

Algimia d’Alfara (David, Dominic, Angel, Leo) – 45

Benjamí B:

Albuixech (Rafa, Gonzalo) – 50

Manises (Ivan, Toni) – 15