Moixent, Riba-roja i Alfara de la Baronia prenen la davantera a Primera de l’Interpobles galotxa en trinquet

Redacción El Polideportivo CV

 

Amb el mes de setembre acabat d’estrenar, el 36 Campionat Interpobles de galotxa en trinquet Gran Premi Edicom va arrancar el passat dissabte a totes les categories. A Primera, Alfara de la Baronia, Riba-roja i Moixent sumaren els primers 3 punts de la competició, després d’imposar-se, respectivament, a Alfara del Patriarca, La Pobla de Vallbona i Manises.

1ª jornada

L’actual campió, Alfara de la Baronia, va resoldre la seua visita a Alfara del Patriarca amb 40-70. Els joves jugadors de l’equip local, Disid Alfara, no tingueren opció davant l’experiència de l’equip alfarenc, capitanejat per David Lostado i Jesús Saiz.

Al trinquet de la Pobla de Vallbona es va donar el mateix resultat de 40-70. Traverauto Riba-roja, després d’un inici dubitatiu, es va assegurar els tres punts tot i que el seu jugador referència, Mario Casades, encara arrossega molèsties a la mà dreta. El Caixa Popular La Pobla de Vallbona, amb Óscar al timó d’un equip de circumstàncies, va plantar cara però va acabar cedint.

El primer líder de la competició és Les Alcusses Moixent, que es va imposar per un ampli 70-25 al Caixa Popular Manises. Els de la Costera, que es van adjudicar recentment el Trofeu El Corte Inglés, no van donar cap opció al conjunt maniser.

Pròxima jornada

La segona jornada oferirà un interessant Riba-roja – Moixent com a plat fort, en una reedició d’eixa final de l’últim Autonòmic El Corte Inglés. L’equip que completa la terna de líders, Alfara de la Baronia, rebrà al Caixa Popular La Pobla de Vallbona. La jornada es completarà amb el duel Caixa Popular Manises-Disid Alfara del Patriarca.

RESULTATS JORNADA 1

Disid Alfara del Patriarca 40 – Alfara de la Baronia 70

Les Alcusses Moixent 70 – Caixa Popular Manises 25

Caixa Popular La Pobla de Vallbona 40 – Traverauto Riba-roja 70

CLASSIFICACIÓ

1ª Les Alcusses Moixent 3 pts

1º Alfara de la Baronia 3 pts

1º Traverauto Riba-roja 3 pts

4º Disid Alfara 0 pts

4º Caixa Popular La Pobla de Vallbona 0 pts

4º Caixa Popular Manises 0 pts

FLASHCORE

¡Sigue todos los deportes en vivo con Flashscore!