Borbotó, Meliana, Bicorp i Massalfassar triomfen a les finals dels JECV

Inés CPV Borbotó, Elisa, CPV Meliana, Laia CPV Bicorp, Mar CPV Massalfassar i Lluna CPV Borbotó destaquen a la fase final autonòmica de la modalitat individual femenina

 

Redacción El Polideportivo CV

El passat diumenge el Poliesportiu de Municipal de Massamagrell va acollir la fase final autonòmica dels XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de One Wall individual femení. Més de 100 esportistes participaren en la primera gran festa femenina de la present temporada, representant a les escoles d’Algímia, Baronia, Almassora, Almenara, Beniarbeig-El Verger, Beniparrell, Bicorp, Borbotó, Carlet-Volea, Castelló, Dénia, El Campello, El Genovés, Finestrat, Foios, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Moixent, La Murtera, Oliva, Oliva-Santa Anna, Ondara, Torrent, València-Marítim, València-Saler, València-Fornos, Vall de Laguar, Vilallonga i Xaló. A la categoria benjamí, la guanyadora va ser Inés del CPV Borbotó, seguida de Caterina CPV Vilallonga, Aina CPV Oliva i Ainhoa CPV Meliana. El nivell aleví va ser dominat per jugadores del CPV Meliana. Elisa va proclamar-se campiona, per davant de Natalia i Estela. Andrea CPV Almenara va ocupar el quart lloc. La categoria infantil, molt renyida, es va resoldre amb triomf de Laia CPV Bicorp. La segona posició va ser per a Aroa CPV Moixent, seguida de Nuria CPV Bicorp i Uxue CPV Ondara. Mar CPV Massalfassar va ser la millor pel que fa a la categoria cadet. Clara IES Marítim-València va finalitzar segona. Laura CPV Carlet-Volea es va apuntar la tercera plaça, mentre que Reyes CPV Finestrat acabà quarta. Per últim, Lluna CPV Borbotó es va imposar a la fase final interprovincial juvenil, seguida de Judith CPV Vall de Laguar, Mireia CPV Beniparrell i Marta CPV Meliana.

Aquest programa esportiu de promoció compta amb la col·laboració de Generalitat Valenciana, Diputació de València i Caixa Popular, a més de les administracions locals, en aquest cas de l’Ajuntament de Massamagrell. El seu alcalde, Francisco Gómez, i el tinent d’alcalde Edmundo Boria, estigueren presents en el lliurament de medalles, juntament amb les vicepresidentes de la Federació de Pilota Valenciana Elvira López i Susana Martínez i la jugadora d’elit femenina Victoria Díez.

Podium Autonòmic JECV One Wall individual:

Categoria benjamí:

1ª Inés CPV Borbotó

2ª Caterina CPV Vilallonga

3ª Aina CPV Oliva

4ª Ainhoa CPV Meliana

Categoria aleví:

1ª Elisa CPV Meliana

2ª Natalia CPV Meliana

3ª Estela CPV Meliana

4ª Andrea CPV Almenara

Categoria infantil:

1ª Laia CPV Bicorp

2ª Aroa CPV Moixent

3ª Nuria CPV Bicorp

4ª Uxue CPV Ondara

Categoria cadet:

1ª Mar CPV Massalfassar

2ª Clara IES Marítim

3ª Laura CPV Carlet-Volea

4ª Reyes CPV Finestrat

  

Podium Interprovincial JECV One Wall individual:

Categoria juvenil:

1ª Lluna CPV Borbotó

2ª Judith CPV Vall de Laguar

3ª Mireia CPV Beniparrell

4ª Marta CPV Meliana