Montserrat lidera l’Autonòmic El Corte Inglés de galotxa carrer

Els vigents subcampions s’imposaren a casa davant Marquesat A i agafen distància amb la resta d’equips de la máxima categoria

 

Redacción El Polideportivo CV

 

El 48 Campionat Autonòmic de galotxa Trofeu El Corte Inglés descansa amb motiu de la Setmana Santa. A primera carrer, Montserrat es posiciona líder després de vèncer a Marquesat A. Els jugadors locals van aconseguir fer els tres punts contra els d’Alfarp (70-45). Amb aquest marcador, els de Lanzadera Montserrat A es posicionen els primer en la classificació.

L’altra partida que es va jugar per a tancar la jornada es va disputar al carrer d’Alfarp. Ovocity Marquesat B va véncer a l’equip de Kiwa Quart A 70 per 30.

La classificació la lidera Montserrat amb 6 punts, seguit de Ovocity Marquesat A amb 5 punts, Ovocity Marquesat B amb 3 punts, Faura A amb 1 punt i per acabar Kiwa Quart A amb 0 punts.

Pel que fa a la segona categoria, Ajuntament de Beniparrell A lidera el grup A amb 8 punts. En segona posició es troba Profisco 2000 Borbotó A amb 6 punts, seguit de Caixa Popular Godelleta A amb 6 punts també. Per baix es troba Autos Meliana B amb 3 punts, i per últim Profisco 2000 Borbotó C amb 1 punt i Elèctrica de Vinalesa A amb 0 punts.

En el grup B de la segona categoria es troba líder Abadia Fotografic Albuixech A amb 9 punts. CPV Meliana A, Espai Aforo Quart B i Inm. Palanca Foios A es troben empatats a punts, amb 4 cada ú. En cinquena posició es troba Profisco 2000 Borbotó B amb 2 punts i Lairabas Invers Faura B amb 1 punt.

En tercera categoria també hi ha grup A i grup B. En el grup A, Beniauto Faura D amb 9 punts, a continuació es troba Ajuntament de Beniparrell B amb 5 punts, després Lanzadera Montserrat B amb 5 punts. A partir de la quarta posició es troba Ovocity Marquesat C (4 punts), cinquens són Elèctrica Vinalesa B (3 punts) i sisens Econsost Albalat dels Sorells (1 punt).

Al grup B, Navagro Faura C encapçala la primera posició amb 7 punts, després es troba Ovocity Marquesat D amb 5 punts, a continuació Abadia Fotografic Albuixech B amb 3 punts al igual que Profisco 2000 Borbotó D i per últim està Inm. Palanca Foios B amb 0 punts.

Pel que fa la quarta categoria Profisco 2000 Borbotó E amb 3 punts, CPV Quart C, Autoescola San Juan Faura G i Tavernes Blanques igualats amb 2 punts. En el grup B Lanzadera Montserrat C encapçala la taula amb 6 punts igual que el segon classificat que en aquest cas és CPV Faura E. Tercers amb 0 punts estan CPV Faura F i el sisens també en 0 punts, Ovocity Marquesat E.

En la categoria de Curtes A també s’hi troben dos grups. En el A, CPV Petrés és líder amb 3 punts, Gestoría Polo Nàquera i Font. Miguel Bueno Meliana C també amb 3 punts, i el quart classificat amb 0 punts és CPV Massalfassar D. En el grup B, el primer esquip és Caixa Popular Meliana D amb 5 punts, després CPV Campanar-Godella amb 4 punts, Ajuntament de Beniparrell A amb 2 punts com Pelayo i Inm. Palanca Foios C.

En Curtes B, l’equip que es troba el primer és Caixa Popular Godelleta B amb 6 punts. En segona posició està Inm. Palanca Foios D amb, després CPV MELIANA F i a continuació CPV Massalfassar E i per últim CPV Meliana G.

Pel que fa a la categoria femenina, amb només una partida jugada, lidera Ovocity Marquesat per davant de Disid Alfara i Justo Ballester Meliana H.

Els juvenils també es divideixen en dos grups. Al grup A el primer de grup és CPV Massamagrell amb 9 punts. Per baix es troba CPV Algímia d’Alfara amb 9 punts, després es troba Tavernes Blanques amb 6 punts i a continuació Disid Alfara amb 3 punts. Els últims dos equips amb 0 punts són Albuixech C i Traverauto Riba-roja. Per altra banda al grup B, encapçala la taula l’equip de Lanzadera Montserrat (9 p.). Els segons són Ovocity Marquesat (6 p.), tercers CPV Borbotó (5 p.) i quarts CPV Massalfassar (4 p.). Econsost Albalat dels Sorells (3 p.) i CPV Meliana (0 p.) són els dos últims de la classificació.