Aida i Amparo, campiones de la II Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall a Benissa

Aina i Andrea van fer-se amb el títol en la segona categoría

Redacción El Polideportivo CV

 

 

Les finals de la II Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall femení professional es van disputar aquest dilluns 1 de maig al trinquet de Benissa. Aida i Amparo es proclamaren campiones de la primera categoria després d’una duríssima partida front a Irene i Myriam.

Les jugadores més destacades al llarg de la competició van tindre l’oportunitat de jugar en aquesta jornada, composada per dos finals, la de segona categoria i la de primera. El trinquet va tindre una gran afluència de gent i es va crear un gran ambient.

En primer lloc es va celebrar la final de segona categoria. Aina Cuadrat, de Meliana, i Andrea Benavent, de Quatretonda es van imposar per un resultat de 15-25 a Ivet Romeu, de Sueca, i Isabel Piquer, de Rafelbunyol.

La parella campiona va entrar millor en partida, demostrant que venien en una dinàmica ascendent al llarg del campionat. Açò va fer que s’avançaren ràpidament en el marcador fins aplegar al resultat de 0-10. A partir d’eixe moment la parella d’Ivet i Isabel va començar a entrar més en la partida, cosa que no va ser suficient, ja que les seues rivals no estaven disposades a perdre l’avantatge aconseguit i no van baixar en cap moment l’alt ritme de competició que havien mostrat fins el moment.

Finalment Aina i Andrea, tot i que jugaven contra la parella que no havia perdut cap partida durant la fase regular, van aconseguir la victòria gràcies a la gran concentració que van mostrar tindre i el gran nivell de pilota que van assolir.

A les 18:30h va arribar el torn de la gran final de primera categoria, la qual es va resoldre per un ajustat 25-20 a favor d’Aida Vila, de Moixent, i Amparo Martí, de Moncada, parella que va jugar amb samarreta roja.

La partida va ser molt emocionant, el que va fer que el públic present gaudira d’un gran duel amb llargs intercanvis de pilota.

Irene Badia, de Massamagrell, i Myriam Vidal, de l’Alqueria d’Asnar, van començar dominant la partida perquè aconseguiren imposar el seu ritme, el que va fer que s’avançaren 15-5 en el marcador. Però les seues rivals van reviscolar en eixe moment i demostrar per què havien sigut la parella més regular al llarg de la competició, remontant la partida fins ficar-se 20-15 per davant i amb el traure a favor.