Ondara corona als millors equips dels JECV de raspall

Beniarbeig-el Verger, Quatretonda i el Genovés es proclamen guanyadors en les diferents categories

 

Redacción El Polideportivo CV

 

Aquest diumenge el trinquet d’Ondara va acollir la fase final Autonòmica i Intermunicipal de la modalitat de raspall dels XLI Jocs Esportius. 10 escoles es van donar cita al municipi de la Marina Alta per a disputar-se els títols de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil en una jornada que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara i el Club de Pilota d’Ondara, a més de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i Caixa Popular.

Van participar les escoles d’Ondara, Beniarbeig-el Verger, el Genovés, Alcàntera-Càrcer, Petrer, Orba, Quatretonda, Alzira, la Font d’en Carròs i Polinyà de Xúquer.

Des de les 9:00 hores i durant tot el matí i vesprada, el trinquet va ser l’escenari on els xiquets i xiquetes es van disputar les partides eliminatòries.

A la categoria benjamí, va ser Beniarbeig-el Verger l’escola guanyadora, per davant de Polinyà Xúquer, que es va proclamar subcampiona. Ondara B i La Font d’en Carròs completen les posicions d’honor.

Quatretonda va apuntar-se el títol aleví. El subcampionat va correspondre a Orba, mentre que el bronze va ser per al Genovés. Petrer va completar les posicions amb el quart lloc.

Pel que fa als infantils, el Genovés B va ser l’equip més destacat, seguit de Beniarbeig-el Verger. El podi va estar completat pel Genovés A, tercer i Ondara, quart.

Quant a la categoria cadet, El Genovés, es va imposar novament a Beniarbeig-el Verger. En la lluita pel bronze, va ser Ondara el que avançà a Alcàntera-Càrcer.

Per últim, el Beniarbeig-el Verger també va dominar la categoria juvenil. En aquesta ocasió, el subcampió va ser per al Genovés. Ondara i Alzira signaren la tercera i quarta plaça.

El lliurament de medalles i trofeus va estar de la mà de Pere Revert, alcalde del Genovés; Juan José Mas, alcalde de Beniarbeig; Laura Cervera, regidora d’Esports d’Orba; Eva Femenia, regidora d’Esports de la Font d’en Carròs; Juan José Benavent, regidor d’Esports de Polinyà de Xúquer;

Elena Gómez, vicepresidenta, i Vicent Molines, president de la FPV.

QUADRE D’HONOR.

BENJAMÍ

1° BENIARBEIG-EL VERGER

2° POLINYÀ DE XÚQUER

3° ONDARA B

4° LA FONT D’EN CARRÒS

ALEVÍ

1° QUATRETONDA

2° ORBA

3° EL GENOVÉS

4° PETRER

INFANTIL

1º EL GENOVÉS B

2º BENIARBEIG – EL VERGER

3º EL GENOVÉS A

4º ONDARA

CADET

1º EL GENOVÉS

2º BENIARBEIG – EL VERGER

3º ONDARA

4º ALCÀNTERA-CÀRCER

JUVENIL

1° BENIARBEIG – EL VERGER

2° EL GENOVÉS

3° ONDARA

4° ALZIRA