Bicorp i Alcàsser coronen als millors equips dels JECV de raspall femení

Alcàsser, Carlet-Volea i Bicorp es proclamen guanyadores de la fase final en les Trobades celebrades a Alcàsser i Bicorp

 

Redacción El Polideportivo CV

 

Els 41 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de les Trobades femenines de raspall han celebrat aquest cap de setmana la fase final autonòmica el dissabte en Alcàsser i el diumenge en Bicorp en les categories benjamí i aleví, d’una banda; i infantil i cadet, d’altra.

Es donaren cita un total de 10 escoles: Bicorp, Carlet Volea, Torrent, Oliva, Alzira, Alcàsser, Meliana, Laguar, Santa Teresa i Vilallonga. Carlet Volea és la que va tindre més participació seguida de Bicorp, Laguar i Alcàsser.

A Alcàsser els Benjamins de l’escola amfitriona van ser els que aconseguiren guanyar la competició, seguits de Vilallonga i en tercer lloc Santa Teresa A.

Als Alevins Carlet-Volea va aconseguir la medalla d’or, Alcàsser B la de plata i la de bronze va ser per a Laguar.

A Bicorp,  l’equip local es va proclamar campió, per davant d’Oliva en la categoria Infantil. En tercer lloc es va classificar Carlet-Volea i en quart Torrent.

Als Cadets es va imposar de nou l’equip de Carlet-Volea per davant de Bicorp i Alzira respectivament.

En el lliurament de premis d’Alcàsser estigué present Victoria Díez, jugadora d’elit de raspall.

A Bicorp, les encarregades van ser l’alcaldessa de Bicorp, Nuria Mengual, i les vicepresidentes de la FPV Susana Serrano i Susana Martínez.

Estes trobades han comptat amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, Caixa Popular, l’Ajuntament d’Alcàsser, l’Ajuntament de Bicorp i els Clubs de Pilota d’Alcàsser i de Bicorp.

QUADRE D’HONOR:

Benjamí:

1° Alcàsser

2° Vilallonga

3° València – Santa Teresa A

Aleví:

1° Carlet – Volea

2° Alcàsser B

3° Laguar

Infantil:

1ª Bicorp

2ª Oliva

3ª Carlet-Volea

4ª Torrent

Cadet:

1ª Carlet-Volea

2ª Bicorp

3ª Alzira