La lliga de llargues es tanca a Sant Joan d’Alacant

Dissabte i diumenge, el carrer de Benimagrell acollirà les quatre finals de les categories Primera, Segona, Tercera i Juvenil. La partida de Primera, entre Sella i Parcent, es podrà veure en streaming pel canal de Youtube de la Federació

 

Redacción El Polideportivo CV

 

La 39 Lliga de Llargues Trofeu Diputació d’Alacant celebra aquest cap de setmana les grans finals de totes les categories. Dissabte 29 i diumenge 30 el carrer Benimagrell de Sant Joan d’Alacant, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant i el Club Pilota Benimagrell, completarà la llista de nous campions de les categories de Primera, Segona, Tercera i Juvenil, una vegada celebrades el passat dissabte les finals corresponents a la 31 Lliga de Palma.

A la màxima categoria es tornaran a retrobar Sella i Parcent, per tercer any consecutiu. Parcent es va proclamar campió al 2021, mentre que Sella ho va fer l’any passat. Els de la Marina Baixa es classificaren per a la final després de véncer a Top Recambios Castells en l’anada de semifinals per 8-10 i en la tornada per 10-4. Per la seua part, els de la Marina Alta arriben a la final després d’unes semifinals contra CPV Benidorm complicades (9-10 i 10-8 al seu favor). La partida es juga dissabte a les 17:45 hores i serà emesa en streaming pel canal de Youtube de la Federació de Pilota Valenciana.

A Segona categoria els protagonistes seran CPV Mutxamel i CPV Sant Vicent. Els mutxamelers van guanyar a CPV Ondara Transondara tant en l’anada de semifinals com en la tornada. Els de Sant Vicent es classificaren després de superar a Orba. La final es jugarà el diumenge 30 a les 17:45h.

Pel que fa a Tercera, el campionat serà bé per a la Vall de Laguar o bé per a Gestoría Polo Nàquera, únic equip no pertanyent a la província d’Alacant classificat per a aquestes finals. Els del Camp de Túria passaren a la final després de jugar contra Agost B en unes semifinals molt renyides. CPV La Vall de Laguar eliminà a Orba A i serà el seu rival el diumenge a les 16:00.

Els Juvenils classificats per a la final son CPV Orba, després de disputar contra Castells i guanyar les dues partides a semifinals, i JVRC El Nel de Murla, que va véncer a CPV Parcent amb un àmpli resultat. La final es jugarà dissabte a les 16:00 h.