Giner-Nacho i Iván-Seve es mantenen en el més alt 

En l'última jornada de la Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1 es van dibuixar els emparellaments de semifinals

 

Redacción El Polideportivo CV

Les Lligues CaixaBank d’escala i corda i raspall masculí Pro1 mantenen als seus líders habituals a la part alta de la classificació. En la màxima categoria d’escala i corda, Giner i Nacho (Murla) es van imposar aquest diumenge en el trinquet de Riba-roja per 60-30 a Marc i Javi (Montserrat).

A l’aguait es mantenen Pere Roc-Pere-Santi (Benidorm), que van guanyar la seua partida en el trinquet benidormer per 60-35 al trio de Julio Palau-Jesús-Àlvaro (Almussafes) i es classifiquen matemàticament per a semifinals.

En raspall masculí, Iván i Seve (La Llosa de Ranes) van arrasar el dissabte amb un 25-0 davant Badenes-Lorja-Momparler (Castelló) i són líders en solitari. La parella de la Llosa de Ranes suma 10 punts després de la derrota de Montaner-Tonet (El Genovés) contra Salelles-Brisca (Oliva) per un contundent 25-5, que col·loca a les dues formacions igualades amb 8 punts.

La partida més vibrant d’aquesta jornada es va celebrar en el trinquet de Dénia amb la victòria Moltó-Murcianet-Bossio (Barxeta) a Vicent-Canari-Néstor (Xeraco) per 25-20.

Per part seua, la fase regular de la Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1 va acabar aquest diumenge en el trinquet de l’Alqueria d’Asnar, on es van determinar les posicions de les semifinals. Victoria-Isabel (Bonrepòs i Mirambell) i Erika-Myriam-Fanni (L’Alqueria d’Asnar-Hinojosa) repetiran partida en la semifinal, després d’enfrontar-se ahir amb victòria del duo per 25-15. L’altre enfrontament serà el de les líders Ana-Julia-Joana (Tavernes de la Valldigna) davant Irene-Anabel-Mireia (Massamagrell).

L’última jornada de la Lliga CaixaBank d’escala i corda Pro2 determinarà les respectives places però ja compta amb tres equips confirmats per a semifinals. Carlos Donat-Guillermo (Marquesat-Ovocity) es mantenen amb 8 punts en primera posició i part d’eixe mèrit ha sigut aquest cap de setmana de Morret i Amores, que van suplir a Guillermo en la victòria ajustada per 60-55 davant Vicent-Muedra-Rubén (Riba-roja). Tant Pablo-Bueno (Burriana) com Diego-Álvaro (Vila-real) arriben a l’última jornada amb 6 punts i matemàticament estaran en semifinals.

Arranquen les semifinals de raspall Pro2

El trinquet de Xeraco acull aquest dilluns 12, a les 18.30 hores, la primera partida de semifinals de la Lliga CaixaBank. David-Ricardet s’enfrontaran a Favarero-Rafa-Verdú (Gavarda). El trinquet d’Oliva serà el dimarts l’escenari de l’anada de la segona semifinal entre Boronat-Ibiza (La Llosa de Ranes) i el trio de Joan-Gabi-Javier (Castelló).

SEMIFINALS LLIGA CAIXABANK RASPALL PRO1

DIUMENGE 18 / DIJOUS 22 DE FEBRER

BELLREGUARD / PELAYO:

ANA – JÚLIA – JOANA  (TAVERNES DE LA VALLDIGNA)

IRENE – ANABEL – MIREIA (MASSAMAGRELL)

 

VICTORIA – ISABEL (BONREPÒS I MIRAMBELL)

ERIKA – MYRIAM – FANNI (L’ALQUERIA D’ASNAR – HINOJOSA)

 

SEMIFINALS LLIGA CAIXABANK RASPALL PRO2

DILLUNS 12 / DIVENDRES 16 DE FEBRER

XERACO / EL GENOVÉS:

DAVID – RICARDET (EL GENOVÉS)

FAVARERO – RAFA – VERDÚ (GAVARDA)

 

DIMARTS 13 / DISSABTE 17 DE FEBRER

OLIVA / BELLREGUARD:

BORONAT – IBIZA (LA LLOSA DE RANES)

JOAN – GABI – JAVIER (CASTELLÓ)

Giner-Nacho e Iván-Seve se mantienen en lo más alto 

En la última jornada de la Liga CaixaBank de raspall femenino Pro1 se dibujaron los emparejamientos de semifinales

Las Ligas CaixaBank de escala i corda y raspall masculino Pro1 mantienen a sus líderes habituales en lo alto de la clasificación. En la máxima categoría de escala i corda, Giner y Nacho (Murla) se impusieron este domingo en el trinquet de Riba-roja por 60-30 a Marc y Javi (Montserrat). 

Al acecho se mantienen Pere Roc-Pere-Santi (Benidorm), que ganaron su partida en el trinquet benidormer por 60-35 al trío de Julio Palau-Jesús-Àlvaro (Almussafes) y se clasifican matemáticamente para semifinales.

En raspall masculino, Iván y Seve (La Llosa de Ranes) arrasaron el sábado con un 25-0 ante Badenes-Lorja-Momparler (Castelló) y son líderes en solitario. La pareja de la Llosa de Ranes suma diez puntos después de la derrota de Montaner-Tonet (El Genovés) contra Salelles-Brisca (Oliva) por un contundente 25-5, que coloca a las dos formaciones igualadas con 8 puntos. 

La partida más vibrante de esta jornada se celebró en el trinquet de Dénia con la victoria de Moltó-Murcianet-Bossio (Barxeta) Vicent-Canari-Néstor (Xeraco) por 25-20.

Por su parte, la fase regular de la Liga CaixaBank de raspall femenino Pro1 acabó este domingo en el trinquet de l’Alqueria d’Asnar, donde se determinaron las posiciones de las semifinales. Victoria-Isabel (Bonrepòs i Mirambell) y Erika-Myriam-Fanni (L’Alqueria d’Asnar-Hinojosa) repetirán partida en la semifinal, después de enfrentarse ayer con victoria del dúo por 25-15. El otro enfrentamiento será el de las líderes Ana-Julia-Joana (Tavernes de la Valldigna) ante Irene-Anabel-Mireia (Massamagrell).

La última jornada de la Liga CaixaBank de escala i corda Pro2 determinará las respectivas plazas pero ya cuenta con tres equipos confirmados para semifinales. Carlos Donat-Guillermo (Marquesat-Ovocity) se mantienen con 8 puntos en primera posición y parte de ese mérito ha sido este fin de semana de Morret y Amores, que suplieron a Guillermo en la victoria ajustada por 60-55 ante Vicent-Muedra-Rubén (Riba-roja). Tanto Pablo-Bueno (Burriana) como Diego-Álvaro (Vila-real) llegan a la última jornada con 6 puntos y matemáticamente estarán en semifinales. 

Arrancan las semifinales de raspall Pro2

El trinquet de Xeraco acoge este lunes 12, a las 18.30 horas, la primera partida de semifinales de la Liga CaixaBank. David-Ricardet se enfrentarán a Favarero-Rafa-Verdú (Gavarda). El trinquet de Oliva será el martes el escenario de la ida de la segunda semifinal entre Boronat-Ibiza (La Llosa de Ranes) y el trío de Joan-Gabi-Javier (Castelló).