Alzira i Beniparrell triunfen a les finals del Campionat de raspall Individual

El jugador del CPV Alzira i la jugadora de Beniparrell s’imposaren a les seues finals a Eliseu CPV Muro i Ana de Borbotó

 

Redacción El Polideportivo CV

La modalitat de raspall va viure un intens cap de setmana amb la disputa de les finals del Campionat Autonòmic Individual Trofeu Generalitat Valenciana, huit en categoria masculina i cinc en categoria femenina. El Trinquet d’Alzira i el carrer de pilota de Meliana van ser testimonis de la proclamació dels nous campions i campiones.

INDIVIDUAL MASCULÍ

Al trinquet d’Alzira, Ramon Domenech va conquistar el seu tercer títol consecutiu en imposar-se a Eliseu del CPV Muro per 25-10. El de Sumacàrcer aprofità el millor coneixement del trinquet de la capital de la Ribera Alta per a controlar la partida de principi a fi i deixar sense opcions a Eliseu, que arribava a la seua primera final.

Segona A

La final de Segona A va ser una de les més igualades en categoria masculina. Juanjo Sala, del CPV Valldigna, es va imposar per un ajustat 25-20 a David Monleón, del CPV Castelloner.

Tercera

El representant de l’Alqueria d’Asnar es va alçar amb el títol de Tercera. Iñaki va superar a David, del CPV Real, per 25-10 i guanyà un dels dos títols als quals aspirava el seu club.

Quarta A

Tampoc no hi hagué sort per al CPV Real de Gandia a Quarta A. El seu jugador, Rubén, va caure davant Alex, del CPV Xúquer de Sueca, pel resultat de 15-25.

Quarta B

La quarta categoria comptava amb tres subdivisions: Nord, Est i Sud. La final Nord va estar protagonitzada per dos companys del CPV Beniparrell, Jordi i Adrià, que van jugar una partida disputada amb triomf per a Adrià per 20-25. La final Est va ser per a Blai CPV Valldigna, botxí de Raúl CPV Favara, amb el resultat de 25-10. Pel que fa a la final Sud, va ser dominada per Pablo CPV Alqueria d’Asnar, guanyador davant Cristian CPV Alzira per 25-5.

Veterans

La final de veterans va estar controlada en tot moment per Gustavo, del CPV Favara, que va apuntar-se el títol amb un marcador de 25-5 contra Fede CPV Montserrat.

INDIVIDUAL FEMENÍ

La final de Primera femenina va enfrontar dos jugadores amb un ampli recorregut pel raspall i guanyadores en quatre ocasions de l’Individual en el seu moment anomenat Bankia: Ana de Borbotó, campiona al 2011, 2012 i 2014, i Noelia de Beniparrell, que ho va ser al 2013.

El triomf va ser per a Noelia, que es va adaptar molt millor al carrer de pilota de Meliana, de característiques paregudes al de Beniparrell, i aconseguí el triomf per un contundent 25-0.

Segona

La final de segona categoria va ser molt diferent, ja que quan tot semblava dirigit a un triomf d’Eva CPV Meliana, Lucía CPV Borbotó va aconseguir remuntar la partida i acabar adjudicant-se el títol per 25-20.

Tercera

A la tercera categoria el campionat sí es va quedar a casa. Anna CPV Meliana resolgué amb autoritat la seua victòria contra Carmen CPV Polinyà de Xúquer per un ampli 25-5.

Quarta

Les dos finals de quarta categoria, Nord i Sud, es van disputar al Trinquet d’Alzira. A Quarta Nord es va imposar Lorena CPV Tamborí de València, també amb un marcador de 25-5 davant Karen CPV Disid Alfara del Patriarca. A Quarta Sud, Ia del CPV Xúquer va ser la guanyadora, per 25-15 contra Susana del CPV Bicorp.

FINALS INDIVIDUAL MASCULÍ

Primera:

 Ramon CPV Alzira 25

 Eliseu CPV Muro 10

Segona A:

 Juanjo CPV Valldigna 25

 David CPV Castelloner 20

Tercera:

 Iñaki CPV Alqueria d’Asnar 25

 David CPV Real 10

Quarta A:

 Rubén CPV Real 15

 Alex CPV Xúquer 25

Quarta B Nord:

 Jordi CPV Beniparrell 20

 Adrià CPV Beniparrell 25

Quarta B Est:

 Blai CPV Valldigna 25

 Raúl CPV Favara 10

Quarta B Sud:

 Pablo CPV Alqueria d’Asnar 25

 Cristian CPV Alzira 5

Veterans:

 Gustavo CPV Favara 25

 Fede CPV Montserrat 5

FINALS INDIVIDUAL FEMENÍ

Primera:

 Noelia CPV Beniparrell 25

 Ana CPV Borbotó 0

Segona:

 Lucía CPV Borbotó 25

 Eva CPV Meliana 20

Tercera:

 Anna CPV Meliana 25

 Carmen CPV Polinyà 5

4ª Nord:

 Lorena CPV Tamborí 25

 Karen CPV Disid Alfara del Patriarca 5

4ª Sud:

 Ia CPV Xúquer 25

 Susana CPV Bicorp 15