El Club de Patinatge Velocitat de Paiporta es proclama campió d’Espanya de segona divisió

Les paiportines  han aconseguit l’ascens a primera divisió gràcies a aquesta victòria, mentres que el masculí manté la categoria

 

Redacción El Polideportivo CV

El Club Patinatge Velocitat Paiporta ha finalitzat la passada temporada amb una admirable actuació, ja que l’equip femení es va proclamar Campió d’Espanya en la segona  divisió. Aquest triomf ha fet que l’equip pujara a primera divisió.

A més, l’equip masculí també ha quallat una bona temporada, i ha aconseguit la permanència en la segona categoria.

Al llarg de la temporada 2021, el Club ha demostrat el seu bon nivell en diverses jornades per diferents patinòdroms d’Espanya, finalitzant en la Lliga Nacional de Clubs.  «Els excel·lents resultats són conseqüència d’una gran feina d’equip entre entrenadors i esportistes, amb una constància diària en uns temps gens favorables per a la competició. Sempre acompanyats de la seua Junta, pares i mares, i tots aquells que gaudeixen en aquest esport», expressen des del Club.

La  temporada 2022 arranca amb una programació de competicions d’alt nivell  com mai s’ha donat al Club en qüestió de  quantitat i importància. Aquesta nova temporada, el Club de Patinatge ja ha participat en diverses competicions, nacionals i autonòmiques, com el Trofeu Interpirineus, el Trofeu Pingüins 2022 i les primeres jornades de Lligueta Autonòmica.

Les competicions de pretemporada són preparatòries per a que els corredors i les corredores continuen adquirint el nivell de competició òptim. Així, a la Lliga Nacional Absoluta, el Club comptarà amb dos equips femenins en primera i tercera divisió, a més d’un equip masculí a la segona divisió. També participarà amb dos equips més a la Lliga Nacional Sub-15, el femení i el  masculí, en primera i segona divisió respectivament.

La Temporada 2022, a banda de noves competicions, també ha portat una gran quantitat de noves incorporacions en les categories inferiors, gràcies al bon treball realitzat a les escoles del Club.