La I Copa President de la Diputació d’Alacant comença el diumenge a Xàbia i Gata de Gorgos

Redacción El Polideportivo CV

 

La I Copa President de la Diputació d’Alacant, la qual es va presentar el passat dilluns 28 de març a la seu de la pròpia Diputació, viurà la seua primera jornada el pròxim diumenge amb partides de la primera i segona categoria als trinquets de Xàbia i Gata de Gorgos.

En primer lloc es disputarà al trinquet de Xàbia, a partir de les 11h, la partida corresponent a la segon categoria de la competició entre les parelles d’Aina i Joana i la de Marta i Fanni.  Aquesta partida donarà el tret d’eixida a una competició històrica, ja que serà la primera competició femenina professional que es disputarà a la província d’Alacant.

A continuació d’aquesta primera partida tindrà lloc el torn de la partida de primera categoria entre els equips d’Aida i Myriam i el d’Irene i Mar. Una partida que segur que serà molt emocionant, ja que les jugadores del primer equip arriben després d’haver sigut finalistes les dos en la competició femenina professional anterior, mentre que Irene i Mar son les actuals campiones del circuit sub23 de Tecnificació i ja es coneixen a la perfecció al haver jugat juntes.

Per la vesprada arribarà el torn de les partides que es disputaran al trinquet de Gata de Gorgos. En primer lloc i a partir de les 17h, Natalia i Marina lluitaran contra Erika i Mireia per aconseguir la victòria en la partida corresponent a la segon categoria.

Una vegada finalitzada la primera partida es jugarà la partida de primera categoria entre la parella de Victoria i Anabel i la parella Ana i Amparo. Aquestes jugadores s’han enfrontat entre elles en numeroses ocasions brindant sempre als espectadors partides molt emocionants.

Aquest trofeu, el qual comença aquest cap de setmana, es disputarà al llarg del mes d’abril als trinquets nomenats anteriorment i als de Pedreguer, Benissa, Benidorm, Ondara i Petrer. En aquest últim es disputarà la gran final, a la que accediran els dos primers classificats en la fase de grups, el pròxim dia 30 d’abril.

Diumenge 3 d’abril, Trinquet de Xàbia

11:00h – Segona:

Aina i Joana – Marta i Fanni

12:00h – Primera:

Aida i Myriam – Irene i Mar

Diumenge 3 d’abril, Trinquet de Gata de Gorgos

17:00 – Segona:

Natàlia i Marina – Èrika i Mireia

18:00 – Primera:

Victoria i Anabel – Ana i Amparo

Dissabte 9 d’abril, Trinquet de Pedreguer

16:00h – Segona:

Èrka i Mireia – Aina i Joana

17:00h – Primera:

Ana i Amparo – Aida i Myriam

Diumenge 10 d’abril, Trinquet de Benissa

17:00h – Segona:

Natàlia i Marina – Marta i Fanni

18:00h – Primera:

Victoria i Anabel – Irene i Mar

Diumenge 24 d’abril, Trinquet de Benidorm

11:00h – Segona:

Èrika i Mireia – Marta i Fanni

12:00h – Primera:

Irene i Mar – Ana i Amparo

Diumenge 24 d’abril, Trinquet de’Ondara

16:30h – Segona:

Natàlia i Marina – Aina i Joana

17:30h – Primera:

Aida i Myriam – Victoria i Anabel

Dissabte 30 d’abril, Trinquet de Petrer

Primera:

FINAL

Segona:

FINAL