El Puig, Albuixech, Massamagrell i Moixent triomfen a Castelló

El Poliesportiu Sindical de la capital de la Plana va proclamar als nous campions autonòmics de frontó parelles

 

Redacción El Polideportivo CV

 

La modalitat de frontó parelles dels XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana va coronar aquest diumenge als nous campions autonòmics. El Poliesportiu Sindical de Castelló, amb la col·laboració de la Diputació, l’Ajuntament, el Club i l’Escola de Pilota, va acollir les finals de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet i la final interprovincial juvenil, amb la presència de 15 escoles.Almassora, Castelló i Vila-real representaren a la província de Castelló. La de València, la més nombrosa, participà amb Albuixech, Algímia d’Alfara, el Genovés, el Puig, Massamagrell, Meliana, Moixent i Ontinyent. La d’Alacant presentà als seus candidats ‘calentets’, ja que La Nucia, la Vall de Laguar, Ondara i Xaló aconseguiren la classificació en les finals celebrades el dia d’abans a Beniarbeig.Les escoles de la província de València es van quedar amb els títols. El Puig, en dos ocasions, Albuixech, Massamagrell i Moixent s’alçaren amb el màxim premi.A la categoria benjamí, el triomf final va ser per a Albuixech, que es va imposar en el triangular davant La Nucía i Almassora. Ontinyent, baixa d’última hora, va acabar quart.Pel que fa als alevins, la victòria caigué del costat de Massamagrell, guanyador de la final contra Algímia d’Alfara. Xaló B, una de les revelaciOns del campionat, va ser tercer, per davant de l’escola amfitriona, Castelló. El títol infantil se’n va anar cap a Moixent. Els de la Costera s’imposaren al Genovés, subcampió. La Vall de Laguar es va fer amb el bronze i Castelló finalitzà quarta. El Puig es va embutxacar els altres dos títols. A la categoria cadet, els pugencs superaren a Meliana. La tercera plaça se l’apuntà Ondara, mentre que Vila-real va ser quarta. Per últim, a les finals juvenils interprovincials, El Puig conquistà el triomf per davant de Massamagrell, Castelló i la Vall de Laguar.

Els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana Pasqual Balaguer i Ximo Manzano i el regidor d’Esports del Puig, Fernando Checa, el alcalde de Laguar, Carles Mengual i la presidenta del CPV Castelló, Noemí Torrijos s’encarregaren del lliurament de medalles en una jornada festiva i assolejada que va comptar amb una gran assistència de públic.

 

 

Podium Autonòmic XLI JECV Frontó parelles

 

BENJAMÍ

1º Albuixech A

2º La Nucía

3º Almassora A

4º Ontinyent A

 

ALEVÍ

1º Massamagrell

2º Algímia d’Alfara A

3º Xaló B

4º Castelló

 

INFANTIL

1º Moixent

2º El Genovés B

3º Vall de Laguar

4º Castelló

 

CADET

1º El Puig

2º Meliana A

3º Ondara A

4º Vila-real

 

Podium Interprovincial XLI JECV Frontó parelles

1º El Puig

2º Massamagrell

3º Castelló

4º Vall de Laguar

 

Per primera vegada, es va jugar aquesta fase final en la localitat de Castelló, i el club local es va bolcar amb aquesta competició sent uns excel·lents amfitrions i gaudint d’un gran ambient.