Moixent i Riba-roja colideren a la modalitat de trinquet

Els dos equips s’imposaren a la tercera jornada de la máxima categoria

 

Redacción El Polideportivo CV

 

Riba-roja i Moixent comanden la classificació empatats a 6 punts. Moixent va vèncer en casa contra la Pobla de Vallbona aconseguint els tres punts amb un marcador de 70 per 20. Aquest resultat els afavoreix per a seguir sent líders en la classificació.

Per altra banda, Riba-roja va superar Torrent amb un resultat de 70 per 30. Els de Riba-roja també aconsegueixen els 3 punts i es posicionen tercers en la classificació. L’equip d’Algímia d’Alfara descansava aquesta jornada.

En segona categoria, pel que fa el grup A, Electrofassar Massalfassar A lidera amb 8 punts. La Caseta Riba-roja B es troba segona posició 5 punts, CPV Onda amb 2 punts es troba tercer. Quart és CPV Llíria B (2 punts) i cinqué Caixa Popular Pobla Vallbona B (1 punt).

En el grup B el primer classificat és Amics de la Ribera A amb 8 punts. A continuació està Trinquet de Torrent B amb 6 punts, després Via Augusta Massalfassar B amb 3 punts, i els dos últims són Caixa Popular Manises B (1 punt) i El Pedal Alberic A (0 punts).

En tercera categoria hi ha tres grups. El primer equip del grup A és Caixa Popular Manises D amb 6 punts, CPV Xúquer de Sueca GA segon amb 6 punts i Caixa Popular Riba-roja C junt Caixa Popular Pobla Vallbona C amb 0 punts. En el grup B, Disid Alfara A suma un total de 4 punts per davant de Trinquet de Torrent C amb 3 punts, després es troba Egyptrailer Riba-roja D amb 2 punts i per últim Caixa Popular Manises C amb 0 punts. Pel que fa el grup C, CPV Almassora A lidera amb 5 punts, Castelló A – Padilla i CPV Almassora B (E.s.) amb 3 punts i Castelló B – Panollet sense cap punt.

En quarta A, C.P.V Guerrer de Moixent B encapçala la classificació del grup A amb 8 punts. En segon lloc es troba Trinquet de Torrent D (6 punts), tercers són La Caseta Riba-roja E amb 5 punts. Quarts i quints, igualats a punts (4 punts), són La Caseta Riba-roja E i CPV Guerrer de Moixent C es troba sisé amb 0 punts. La classificació del grup B posiciona Rte. Onnes Xilxes A amb 8 punts com a cap de grup. Com a segon està Disid Alfara B amb 7 punts, a continuació es troba CPV Llíria A (6 punts). L’equip que és quart és Caixa Popular Pobla Vallbona D (4 punts) seguit de Rte. Onnes Xilxes B (2 punts) i amb 0 punts Castelló C – Oriol.

Pel que fa el grup A de l’última categoria, quarta B, Trinquet Torrent F té un total de 7 punts. Amics de la Ribera B són segons amb 6 punts per davant de CPV Xúquer de Sueca GB (3 punts) i Trinquet Torrent E (2 punts). L’últim equip amb 0 punts és Caixa Popular Manises F. Al grup B CPV Moncada A és lider amb 9 punts, Borriol continua com a segon amb 4 punts, CPV Llíria C amb 3 punts i com a penúltims i últims amb 1 punts els dos es troben Borriol A (quart) i Clinica Dental Luna Massalfassar C (cinqué).