Benidorm decideix les finalistes de la II Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall femení professional

Redacción El Polideportivo CV

Benidorm posarà un any més el colofó a la fase regular de la Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall femení professional. El trinquet Vicente Pérez Devesa acollirà, com l’any passat, les últimes partides de la lligueta prèvies a les finals.

Aquest diumenge, a partir de les 11:00 hores, es disputaran una partida de Segona i una de Primera categoria d’aquesta competició de raspall d’elit femenina, en les quals els equips guanyadors jugaran les finals del dia 1 de maig.

El primer duel, de Segona categoria, enfrontarà a Erika de l’Alqueria d’Asnar i Vanessa de Moixent contra Aina de Meliana i Andrea de Quatretonda. Els dos equips igualen a 3 punts en la classificació i el guanyador obtindrà el bitllet per a la final.

També igualats a 3 punts es troben les dos parelles que protagonitzaran la partida de Primera categoria. A les 12:00, Victoria de València i Anabel de Tavernes Blanques s’amidaran contra Irene de Massamagrell i Myriam de l’Alqueria d’Asnar, en les mateixes circumstàncies: l’equip que guanye lluitarà pel títol.

La II Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall femení professional compta amb la participació de 8 equips distribuïts en 2 categories. Enguany, ha visitat els trinquets de Crevillent, l’Alqueria d’Asnar, Xàbia i Ondara i es completa a Pedreguer, Benidorm i Benissa, on es jugaran les finals.