Última Hora Pilota Valenciana: Trofeu estiu d´escala i corda y Lliga de perxa

Redacción El Polideportivo CV

Xilxes, Moncada, Algimia i Vinalesa, campions del Trofeu estiu d´escala i corda

El 10 Campionat del Trofeu d’Estiu d’escala i corda va finalitzar aquest cap de setmana amb la celebració de les finals al trinquet José María Veguer de Torrent. Deu equips dels clubs de Xilxes, Petrer, Manises, Moncada, Llíria, Algímia d’Alfara, Vinalesa, Almassora i Torrent van ser els protagonistes de la jornada on es van disputar els títols de les categories de Primera, Segona, Tercera i Quarta A i B. Aquestes finals han tingut la col·laboració de l’Ajuntament i el Club de Pilota Trinquet de Torrent.

PRIMERA

Vicenta Palasí Xilxes ho va tornar a fer, es va proclamar guanyador del campionat per segon any consecutiu per una àmplia diferència davant Delifret- Magber Petrer. L’equip de la Plana Baixa, format per Pablo, Álvaro, Héctor i Vicent, no va deixar indiferent al públic, va estar molt encertat en tot moment i no va deixar opció als seus rivals Francisco, Ángel, Paulino i Juan, encara que els quinzes van ser llargs. El resultat final va ser de 60-15.

SEGONA

El CPV Moncada també va demostrar ser un equip consolidat i amb ganes d’emportar-se el títol. Gabriel, Adrián i Vicent van estar molt encertats davant de Jaume, Salva i Lluís de l’equip de Caixa Popular Manises, que va començar amb dificultats però al llarg de la partida va entonar-se, encara que ja era massa tard per a remuntar.

TERCERA

A la final de Tercera, CPV Algímia d’Alfara va destacar per damunt de CPV Llíria A embutxacant-se el campionat per 25-60. Àngel, Víctor i Javier van destacar més en el seu joc que Antonio, Damian, David i Miguel.

QUARTA A

CPV Vinalesa A es va emportar el títol de Quarta A. L’equip de Julio, José Luis i Jorge va vèncer el campionat amb un 60-35 contra Vicente, Juan, David Blanch i David Blanch del CPV Almassora.

QUARTA B

Una de les finals més disputades del cap de setmana va estar corresponent a la categoria quarta B. Adrian, Pau, Juan i Albert del Trinquet de Torrent E ho van donar tot fins a l’últim moment contra Enrique, Toni i Adrián de l’equip de CPV Moncada C, que en l’últim joc van guanyar la partida per 55-60.

Durant tot el cap de setmana, participaren en el lliurament de trofeus i medalles per als equips campions i subcampions Mamen Santarrufina, Pasqual Balaguer i Pedro López, vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana.

RESULTATS:

Primera:

Vicenta Palasí Xilxes A 60

Delifret-Magber Petrer 15

Segona:

Caixa Popular Manises A 35

CPV Moncada A 60

Tercera:

CPV Llíria A 25

CPV Algímia d’Alfara 60

Quarta A:

CPV Vinalesa A 60

CPV Almassora 35

Quarta B:

Trinquet de Torrent E 55

CPV Moncada C 60 a visibilitat i repercussió al campionat”.

Rècord de participació a la Lliga de perxa – Trofeo Diputación de Alicante 2023

Acabades de completar les lligues de llargues i palma, aquest pròxim cap de setmana comença la 34 Lliga de Perxa Trofeu Diputació d’Alacant, que es jugarà durant els mesos d’agost, setembre i octubre.

En total, seran 28 equips corresponents a 17 clubs de la província d’Alacant els inscrits en la competició, que comptarà amb tres categories -Primera, Segona i Tercera-: Agost, Benasau, Benifallim, Benillup, Benimagrell, Calp, El Campello, Finestrat, Gata de Gorgos, Mutxamel, Orba, Relleu, Sant Vicent, Sella, la Vall de Laguar, la Vila Joiosa i Xixona. El club d’Orba serà el més representat, amb 7 equips, pels 4 de Sella i els 2 de Mutxamel i Relleu.

A la màxima categoria, huit equips repartits en dos grups competiran pel títol. Al grup A, el vigent campió, Mutxamel, s’enfrontarà a Benimagrell, Sant Vicent i Sella B. Pel que fa al grup B, estarà integrat per Sella A, la Vila Joiosa, Benassau i Orba A.

A Segona els equips també estan enquadrats en dos grups. El grup A comptarà amb Sella C, El Campello, Relleu A i Orba B, mentre que el grup B presenta a Vall de Laguar, Relleu B, Calp i Orba C.

Per últim, la tercera categoria serà la més nombrosa, amb 12 formacions. El grup A inclou a Mutxamel B, Finestrat, Orba E i Agost; el grup B ofereix a Benifallim, Benillup, Xixona i Orba G. Pel que fa al grup C, comptarà amb Sella D, Gata de Gorgos, Orba D i Orba F.