Decidits els quarts de final del XIV Individual CaixaBank de raspall femení professional

Aquest dimarts es van disputar els octaus de final al trinquet de Piles. Amparo, Myriam, Anabel i Ana guanyaren i s'enfrontaran a Victoria, Mar, Aida i Irene respectivament

 

Redacción El Polideportivo CV

 

Un total de quatre partides es van jugar al trinquet de Piles per a decidir quines jugadores passen a quarts de final d’aquest XIV Individual CaixaBank – Trofeu President de la Generalitat Valenciana.

La partida que va obrir la vesprada de la jornada va ser la d’Aina i Amparo. Va ser un duel ràpid, ja que Amparo va aconseguir un 25 per 5 relativament fàcil. També s’ha de destacar que la jove jugadora de Meliana arrossega molèsties al muscle i això li va impedir desplegar millor el seu joc.

El següent torn va ser per a l’enfrontament entre les dues companyes d’Alqueria d’Asnar, Myriam i Erika. Aquesta partida no es va acabar a causa de una lesió d’Erika en la cama. El marcador es va acabar amb un 20 per 5 a favor de Myriam, aleshores la puntera passa a quarts de final després que Erika es retirara.

Anabel i Marina van jugar la partida programada a les 19:00. Aquesta va ser la partida més disputada de la vesprada. Al principi semblava que anava a ser dauera però Anabel va trencar la treta de Marina i finalment va guanyar 25 per 10, deixant fer solament un joc a la jugadora d’Algímia d’Alfara. Va ser un duel dur i costos, ja que l’esgotament físic de les dues jugadores va ser clau en aquest octau de finals.

Per últim, la vesprada la van tancar Ana i Júlia. Ana es va mostrar superior a la jugadora de Tavernes de la Valldigna, però realment el resultat no reflecteix la realitat. Júlia va lluitar cada joc aconseguint sempre un 30 o Val per a poder avançar. L’experiència fa ressò i per això Ana va demostrar que està acostumada a jugar partides d’aquesta intensitat.

Els quarts de final es divideixen en dos dies. Les primeres dues partiUn total de quatre partides es van jugar al trinquet de Piles per a decidir quines jugadores passen a quarts de final d’aquest XIV Individual CaixaBank – Trofeu President de la Generalitat Valenciana.des es jugaran el dimecres 27 al trinquet de la Llosa de Ranes. A les 19:00 jugaran Mar i Myriam, i a continuació Irene i Ana. Per altra part, el dijous 28 es jugaran els altres dos enfrontaments de quarts al trinquet de la UPV. A partir de les 19:00, Victoria intentarà revalidar la seua posició front Amparo, i a les 20:00 disputaran Aida contra Anabel.