La Copa 2 Caixa Popular está configurada i preparada

Redacción Valencia Capital Radio

Com és habitual en les darreres temporades, de manera pràcticament paral·lela a la Copa Caixa Popular es disputarà la Copa 2 Caixa Popular. Esta segona competició, que també es completarà en les modalitats de raspall i escala i corda, és un escenari per a algunes de les figures que no han tingut cabuda en la Copa, tot i estar perfectament capacitades per a ser de la partida, però sobretot és un esdeveniment orientat a la promoció dels joves valors que s’esforcen i treballen per arribar i consolidar-se en l’elit de la pilota.

En cada modalitat s’han configurat sis equips que han estat distribuïts en dos grups per a la disputa de la fase regular, que constarà de dotze partides i en la qual cada parella participant completarà quatre confrontacions. En acabar esta ronda, els dos millors equips de cada modalitat accediran a les semifinals, que seran a partida única, per a concloure després amb la final.

Moltes de les partides es jugaran en el mateix trinquet i dia que les de la Copa Caixa Popular i obriran la sessió del recinte en qüestió.

La Copa 2 Caixa Popular de raspall començarà el divendres 6 d’octubre al trinquet de Piles, mentre que l’última partida de la fase regular es disputarà el dimarts 31 d’octubre a Oliva. Els altres trinquets que visitarà el campionat durant esta ronda seran els de la Llosa de Ranes, El Genovés, Bellreguard i Xeraco.

La configuració dels equips i dels grups és la següent:

Grup A:
Joan i Bossio
Bonillo i Sergi
Ramón i Marc

Grup B:
David i Momparler
Boronat i Rafa
Feo i Néstor

En la Copa 2 Caixa Popular d’escala i corda, la jornada inaugural també tindrà lloc el divendres 6 d’octubre, però al trinquet de Vilamarxant, mentre que la darrera partida de la fase regular es jugarà el 28 d’octubre a Pelayo. Entretant, el campionat visitarà a més els trinquets de Dénia, Guadassuar, Vila-real, la Pobla de Vallbona, Massamagrell, Pedreguer i Xàbia.

Els equips participants i els grups són els següents:

Grup A:
Julio Palau i Javi Campos
Adrián II i Bueno
Mario i Guillermo

Grup B:
Diego i Carlos
Vicent i Monrabal II
Alejandro i Hilari