2021 ha marcat l’inici de l’Elit Femenina

El Màster, la Lliga, l’Individual, entre altres competicions, consoliden l’aposta per la pilota femenina

 

Redacción El Polideportivo CV

El 2021 les competicions de pilota femenina han destacat per l’impuls que se les ha donat. A més, s’ha format el grup de l’Elit Femenina, que ha disputat la seua primera competició oficial amb el Màster que va coronar a Ana, Myriam i Fanni. Però la Lliga CaixaBank, l’Individual i la resta de competicions han tingut una forta presència de les dones en les diferents competicions.

A banda dels diferents Autonòmics en totes les modalitats, la competició va tindre de campionat estrella la Lliga CaixaBank, que va coronar a Victoria i Mar, de l’equip del CVP Bicorp. Les de la Canal de Navarrés van derrotar a Ana i Noelia, del CPV Beniparrell.

En el Campionat Individual elit femení Trofeu CaixaBank, el triomf va ser per a Victoria del CPV Bicorp, que es va imposar en la final a Mar, també del CPV Bicorp. La classificació de la competició la van completar Aida del CPV Alcàntera-Càrcer (3ª), Irene del CPV Borbotó (4ª), Amparo del CPV Borbotó (5ª), Ana del CPV Beniparrell (6ª), Natàlia del CPV Alcàntera-Càrcer (7ª), Mireia del CPV Beniparrell (8ª), Myriam del CPV Alqueria d’Asnar (9ª), Joana del CPV Tavernes Blanques (10ª), Marta del CPV Tavernes Blanques (11ª) i Erika del CPV Alqueria d’Asnar (12ª).

En l’Autonòmic de parelles, també es va imposar el CPV Bicorp, mentre que segon va acabar el CPV Alcàntera-Càrcer, mentre que en l’Autonòmic Individual Noelia del CPV Beniparrell va ser la campiona, amb Ana del CPV Borbotó segona. Per últim, la Supercopa va ser per a l’equip del CPV Bicorp, per davant del CPV Beniparrell.

El Màster, per a Ana, Myriam i Fanni

El Màster d’Elit Femenina va viure enguany la seua primera edició. Ana de Beniparrell, Myriam de l’Alqueria d’Asnar i Fanni de Beniarbeig es van proclamar les primeres campiones d’aquesta competició de raspall. La final es va jugar al Trinquet Municipal de Pedreguer, i el trio guanyador va derrotar al trio format per Erika d’Alqueria d’Asnar, Anabel de Tavernes Blanques i Marina d’Algímia d’Alfara per 30-5.

En la lluita pel tercer i quart lloc del torneig, Aida de Moixent, Mireia de Massamagrell i Amparo de Montcada s’imposaren al trio de Natalia de Navarrés, Mar de Bicorp i Marta de Tavernes Blanques.