Marc CPV Vinalesa, Joan CPV Laguar, Germán i David CPV Meliana ja són campions autonòmics individuals d’escala i corda dels JECV

Redacción El Polideportivo CV

 

La fase final autonòmica dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d’escala i corda coneix esta setmana als seus nous campions de la modalitat individual. El minitrinquet de Massamagrell i el trinquet de Massalfassar són els escenaris on es disputen les finals de totes les categories.

Este dilluns, a Massamagrell, arrancà la competició amb les categories benjamí i cadet, en format lligueta de tots contra tots. A la categoria cadet, Joan CPV Laguar es va fer amb el títol, per davant d’Andreu CPV Massamagrell, Joan CPV Massamagrell i Aurelio CPV Dénia.

Pel que fa als benjamins, Marc CPV Vinalesa va ser el més destacat i va superar a David d’Algímia d’Alfara, Mario CPV Meliana i Arnau CPV Beniarbeig-El Verger.

L’activitat continuà este dimarts amb les categories aleví i infantil. A la categoria aleví Germán CPV Meliana es va proclamar campió. Lucas CPV Massamagrell va ser segon mentre que la tercera posició va ser per a Joan CPV Ondara. Martín CPV Almassora va finalitzar quart.

A la categoria infantil es va imposar David CPV Meliana, per davant de Sergi CPV Oliva, Arnau CPV Ondara i Ferran CPV Vila-real.

L’any passat, els campions a les diferents categories van ser Germán CPV Meliana (benjamí), Saúl CPV Guerrer de Moixent (aleví), Javier CPV Montserrat (infantil), Joan CPV Massamagrell (cadet) i Santi CPV Onda (juvenil).